divendres, 3 de setembre del 2010

Paso de fica els dies que si no me lio

Correcte companys, se m'acumula la faena i... un moment, espereu... merda que se m'oblida! Vaig a fica una lavadora i torno....


Momentos publicitarios

Vale, ja estic aquí. Com vos estava comentant, se m'acumula la faena enormement, però en el ritme que portem aquí és impossible mantindre un actualització digna (dixan de banda que no me surt dels ******). No vos dic cap mentira si vos conto que tenim festa pràcticament cada dia; planificada o no, sempre sorgeix alguna cosa.

Menció apart mereixen les classes. Ara que ja he completat la meua primera setmana de classes puc di sin temor a equivocarme ehhhh (fiqueu veu de Nuñito), que aixo de la HAN es l'ostia en pates. Els professors tenen verdadera vocació per ensenyar-mos, venen a classe ne ganes i això ajuda moltíssim. Ademés, la participació del alumnat esta a cotes tan elevades respecte d'Espanyafrica que es com comparar l'Everest en la l'Ermita. No, de veres, no exagero. Si tot això no fos poc, se nota a la legua que es una universitat privada: classes reduïdes de no més de 20 persones, professors excel·lents en la pràctica de l'anglès i en un currículum professional pa caure de cul. El sueño de un docente comunista en el seno del capitalismo, va.

Papa Noël també surt de festa

Si tinc que ser sincer, menos el dimarts, porto tota la setmana anant de festa en festa, culminan ahir que era el dia del estudiant (cada dijous cerveses a 1€ al Centruum; a mi me la pela, perquè entre Xavi i jo compartim les baratissimes caixes de 24 botelles que mos comprem). Lo bo ja no es la festa en sí, si no la quantitat de jocs nous de beure que estic aprenent. No se si us haureu fixat alguna vegada però, a les pel·licules americanes on surten festes universitaries tots, ABSLOTUAMENT tots, porten un got ample de color roig. 
Companyeros, companyeres, este got te una funció. Sí, no es un puto caprixo, te una funció ben definida. De fet, el got es un element clau a la idiosincràsia estudiantil americana. 

Els americans els cuiden com si fossen fills seus. Tremendo.

No hi ha nit que se precie sense un joc en els gots pel mig. Acabem o no acabem surtin de festa after the Honigkamp party, sempre, sempre, sempre, hi ha joc en els gots. Si vos veig en interes i tal aniré dedicant alguns posts a explicar els diferents jocs que estic aprenen pa que disfruteu a la meua salut. Estoy en vuestra mente! Muajajaj!
La aliança teutonico-catalana (Manu & I) discutint una decisió del referee al joc d'ahir per la nit.

Ademés, l'altra nit, after the party, ens vam quedar parlant la majoria de la gent al pati de la residencia en peitits comites. No pensava que ho faria mai, però vaig acabar parlant de política en una americana. Política Internacional! En una americana! D'esquerres! Que no vota ni a Republicans ni a Demòcrates, sino a tercers! I en angles! Si amigos, encara hi ha esperança al món.

 La susodicha, i jo en actitud normal (o siga, fen el payaso)

Dejar argun comentarioh, por caridah.


5 comentaris:

  1. aleeeex! no sabia que habias actualizadoo ya! ves avisandome si te acuerdas por el facebook o algo pliis!
    oyeee me ha encantado las actualizaciones, sobre todo alguna de tus caras (a veces, al leer esto, me parece que estoy hablando contigo ^^).
    Ayer vi a tu madre, fui a la tienda a comprar, y nada me comento lo del chino y la rusa, que mona..ella tambien te lee :)
    Que enviidia te tengo madre miiia, cuando vayamos a verte sabremos la historia de cada unoo! :D
    En fin, te sigo la pista ;)
    querias comentario?? tooooma comentarioo!
    un besazoooo

    ResponElimina
  2. Ohhhhhhhh. Menos mal que soy un tio fuerte y todo el rollo, que si no ya estaria llorando!

    Un Beso!

    ResponElimina
  3. Encara espero l'actualització de les bicis i tal! ;)

    ResponElimina
  4. En tranquilitat, que vull esta ben documentat a l'hora fer el post. :D

    ResponElimina