dijous, 26 d’agost del 2010

Fiftth and Sixth Day: Party, party, party

Moltes coses que resumir en 2 dies. El dimarts vam anar de visita guiada per Arnhem i la gent d'acollida (segons un holandes The hottest girls in Arnhem) ens havia organitzat una especia de tour en proves d'orientacio i rollos raros propis d'Holanda. A destacar que, pa donar exemple, vam arribar tard.
Vam estar pràcticament tot el dia a Arnhem Centruum, inclús vam beure una cervesa gratis a càrrec dels de acollida i tal. Pa no parar en la meua ansia de probar coses natives (menos les dones, això u tinc clar ehhhhhhhh) em vaig menjar un bocata de carn picada crua. Tartaar Special o algo aixi se dia. Especial sí que era, sí

Aquí un exemplar en perill d'extinció: El Gofre Holandés

El millor va ser per la tarde nit. Se veu que a banda de que el nostre pis a Honigkamp es el mes social de tots, el cinquè es la rata en botes. Total, que mitja residencia mos vam juntar a la cuina del 5th floor (no exagero, 30-40 personal fàcilment) i vam socialitzar i estes coses que fan els americans a les pel·lícules antes de menjar emparedado con crema de cacahuete. He conegut a un mexicano. Fernando com estas? Weiiiiiiiiiiii

Ahir va ser el millor dia perquè hi havia torneig de futbol preparat i ademés, després d'això barbacoa gratis (si colega, hi havia moooooooolt menjar, i he descobert que a Holanda, la ensalada recibix el seu nom només quan porta 30 litros de mayonesa o similar) però sense frikandel, una llonganissa d'aquí que pareix la excrecció de una serp per lo llarg i la de un gos per la textura però esta molt bona. No, no ficaré fotos.

Aliança germano-española-catalana pa guanya el torneig. El que sobra es un finlandès que va borratxo la majoria del temps.

Pero esto no es todo amigos! Perquè per la tarde nit hi havia preparada una festa wapa, wapa a la Uni. Hi ha un local que es diu Lokaal 99 (holandesos, paradigma de la creativitat) que pareix un pub. Es flipant sortir per la porta de la meua facultat i trobar-te de cara en un garito en la musica a tope.

Xavi i els millor alemanys del món . Especialment Michael, en el que ahir vaig tindre hores de conversació heterosexual.

I no res, ja us ho podeu imaginar. Festa a tope en Dj's música en directe, cerveses a 1,5.... A destacar que va estar la majoria del temps plovent. La gran diferencia radica en que als holandesos els la porta fluixa que plogue o que hi hague un Tsunami del palo 2012, perquè la festa i les actuacions seguixen sí o sí. Gran país aquest.

Es real i les caixes estan plenes. Comprar cerveses aquí es més barato que comprar condons a Espanya. Maria, ja pots estar tranquil·la.

PD: Se m'ha oblidat comentar que vam anar a IKEA i tinc mobiliari new a la meua habitació. Soc el puto amo. Gracies




2 comentaris:

  1. aleex!
    jaja, qué guay que ho estigues passant tant be!
    m'encanta anar llegint totes les teues novetats :)

    en res estem ahi fente la visiteta! i volem gofres holandesos i birres a euro mig, i totes estes coses! ja saps!

    ResponElimina
  2. Tranquils! ho stic preparant tot pa ser un gran anfitrió!

    ResponElimina