dissabte, 21 d’agost del 2010

Second Day: There's will be party all the time?

Acabo de dina i de fe la xarradeta en la crew que mos hem juntat a la cuina: Xavi (Alias Xav a partir d'ara) que acaba de vindre a dina, Kristie, i 4 americanes + 2 americans (1 es diu Austin, que m'en recordo) que vam coneixer ahir. Ojo ahir. OJO AHIR!

Falta una americana que te la xapeta de vater a la porta de la seua habitació (no me pregunteu perquè, ella tampoc ho sap) i Austin.

Ahir tocava anar a compra menjar kitchen stuff i tot el rollo i tal. Vam anar a comprar en grupo i tal i al final Kristie, Xab i jo vam decidir compartir algo de minja i tots el perols, les paelles i estes coses ja que vivim un davant del altre. He aprés dos coses: Les bosses de plàstic també es paguen, però si et fas l'estranger i les robes no tenen ous a dirte res i si a una compra el canvi es inferior o igual a 5 céntims... amigo... ja els has vist.

 Sí, sabien que anava a viure a Holanda


Acte seguit al tornar a casa em vaig trobar en Manu, el alemán d'ahir i ens va presentar a dos alemans més. Un tio que se diu Maikel (SIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!) i una xica que se diu Alex (tot això es massa pa se veritat!!! Alex i Maikel a la vegada!!!!!!). Total, que vam estar parlant i tal i Manu ens va ensenyar el seu apartamentet a 50m de Honigkamp. Està bastan guay i ademes, estos alemans son la p****. He quedat en ells @ half past four pa juga a basquet. Tronan a lo d'ahir, vam queda tota la toupe a les 7 a Honigkamp pa baixar hasta Arnhem Centruum i queda en los Alemans al pub Irlandes.

  (Meeting Point: La entrada de De Honigkamp!)

Entre pitos i flautes se va lia la cosa i vam arriba al pub a les 9. Se veu que Warren, per segon dia consecutiu, se va perdre i no sabia ni com torna a casa (ya no parlem de baixa al pub...). Este tio m'està començant a preocupar... Pero a lol que anem. El pub mol wapo, bona musica la majoria del temps i... PARTIT DE LA BUNDESLIGA! Bayern vs. Worlfsburg i veeent-ho en alemans entre pintes de cervesa. La fama de paradots i serios no els fa justicia; son molt graciosos!

 Xab, Manu (molt graciós), Maikel (almost el ptuo amo), Alex y un señor de Cuenca

També vaig tindre temps de descollonarme viu jugant al Burro en les xiques. Vam anglofonitzar el joc i jugavem a Donkey, claro. Era digne de vore les ansies que portaven quan tenien les 4 cartes pa fica la ma a la taula. Si la gent del pub no ens va senti 20 vegades, no es va sentir cap.

 Moments abans de que Esra se fiques a fotre crits dien DONKEY! i jo casi tragues el fetge per la boca de la risa.

Despues d'això serien les 22:30 o així i vam decidir anar a un pub en una musica bastan irregular (rollo DJ de certa discoteca de Reus que podria dedicar-se a vendre peres...), pero així i tot vam pillar-ho en actitud i vam passsar-ho d'alló més be. Destacar el preu de 4.50€ per un puto shot de noseque que me van fe probar Kristie i l'americana més simpática de totes. A partir d'avui els cubates se canvien per cerveses. Ademés son més sanes.

 
Al loro! Que lo que passa es que hi havia un cubito tamaño puny dins del got!

I ojo a la Australiana perquè s'esta revelant com el estandarte de la marxa Erasmusenca a Arnhem. Domés vam entrar al pub ja se va fica a ballar donant-ho tot. I de paso, com a mi m'agrada ballar poc, me van preguntar els alemans que com se fea això de menejar les cames, que volien aprendre. Casi nada! Per el camí vam perdre a dos americanes pero vam guanyar una hora de caminat pa tornar a casa que va donar pa conèixer millor les histories de cada un. Pero bueno, avui toca festa organitzada pels holandesos; així que més i millor!


Disfruteu, perquè jo ho estic fent! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada