dimarts, 24 d’agost del 2010

Fourth & Third Day: Enjoy thee Residence

Primer dia normal per Honigkamp, i per normal em referixo a que no hem surtit de festa a donar-ho tot; lo qual vol dir que:

NO HI HAN FOTOS AVUI!

Dia normalet el quart que se pot resumir dient que vam tindre un partit casual de futbol multirracial, multicultural i multigénero que va servi pa conèixer a alguna persona més i a més pa anar preparant-mos pal torneig del dimecres. Esta gent no tenen res a fer contra David Villa (els alemans me criden així, lo que us donará una idea de la seua qualitat futbolística) i Xab!
El millor d'ahir va ser la nit, vaig parlar en la colònia espanyola formada per Miguel, Fátima, Maria i dos xiques més de les que no m'en recordo (sorry) i vam quedar pa sopar a la dinning room del pis. Vaja en el tema! Resulta que en la tonteria de després del partit de futbol (aon va ana arribant la peña i mos vam junta mig Honigkamp, xiques i xics) ens vam quedar parlant un munt de gent i no se com, vam acabar sent més de 30 persones sopan juntes i tot el rollo! Welba!
Ahí vaig tira del portàtil i ja teníem la festa montada. Musica del Spotify i pijames a go-go!

I avui ens ha tocat anar a la Universitat a que mos fessen una visita guiada i tot el rollo. La gent allí parla angles pa flipa, tenen el tema dels sports super ben organizat i t'ajuden una barbaritat! Pràcticament ens protaven de la mà. L'únic problema que he tingut esque no havien recibit la meua foto de carnet pa el ídem de la universitat, però no hi ha major problema, tinc numero d'estudiant assignat i tot (tampoc se perden gran cosa a la foto...).
Ha estat curiós perquè la nostra guia era una xica holandesa que ja vam conèixer l'altre dia (Eline) de festa i he estat parlant en ella i li pasa lo que a mi pero al reves. El seu xic esta a Espanya estudiant!

Per la tarde vam anar a pegar una volteta per Arnhem Centruum i a vore establiments locals aon la gen beu cafe i estes coses. I el cafe holandes no es tan bo com diuen.

Us escric!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada